A fehérőtőkről

Egy csésze nem elég belőle... Ezt a kívánságot a gondosan válogatott hozzávalók és az X összetevő kombinációja váltja valóra. A megfelelő fehérítővel tovább fokozható a felséges ital íze. A fehérítők teljes mértékben vagy részben növényi eredetű zsiradékból készülnek. A kávéhoz való fehérítők magasabb zsírtartalommal rendelkeznek , világosabbra színezik a kávét és az ízt teljesebbé teszik. Ezzel ellentétben a teához alacsonyabb zsírtartalmú fehérítőre van szükség. Egy különleges változat a habfixáló fehérítő, mely a gyengéd zamat mellett tetszetős habréteget hoz létre a kávén. A „bebida blanca rica” (sp: fehér ital) egy másik történet. Ezt a kissé édeskés terméket, mely fehérítőből és tejtermékből készül, lehet magában is inni, vagy kávéhoz adni és ekkor egy gazdag, édeskés ízt nyerünk.

Fehérítő

Whittener

Ajánlott adagolás:      

fehérítők:     
2,5 gr/120 ml kávé vagy tea
3,1 gr/150 ml kávé vagy tea
habfixáló fehérítő:     
2,5 gr/120 ml kávé, 3,1 gr/150 ml kávé.
bebida blanca rica:     
6 gr/120 ml kávé, 7,5 gr/150 ml kávé
13 gr/120 ml víz, 16,3 gr/150ml víz.


Eltarthatóság:      
fehérítők:     Zárt csomagolásban 18 hónap. 
habfixáló fehérítő:     Zárt csomagolásban 12 hónap. 
bebida blanca rica:     Zárt csomagolásban 12 hónap.  A termékeket száraz és hideg helyen tárolja.


Logisztikai információ:     
Tartalom 1000 gramm 6*1kg-os kiszerelésben, narancssárga címke: tartalom 750 gramm, 10*750 g-os kiszerelésben. A fehérítő, a habfixáló és a bebida blanca rica alumíniummentes réteges csomagolásban készül.
A habfixálót és a bebida blanca rica-t előzetes megrendelés alapján, 1 hónapos határidővel szállítjuk. A minimálisan megrendelhető mennyiség 600 kg.

coffe2

Kávék...

muanyag 2

és töltőanyagok